Një 42-vjeçar i identifikuar si Emanuel Vokrri është vënë në pra nga, pasi aku zohet se ka dh unuar një efektive të Policisë Rrugore. Ngjarja ka ndodhur paradtien e sotme në Lezhë.

Vokrri, i cili po udhëtonte me një automjet, banues në Manati të Lezhës, është pikasur nga efektivja e Policisë Rrugore, pasi ka kryer një parakalim të ga buar. Efektivja i ka bërë shenjë që të ndalonte, por 42-vjeçari nuk ka ndaluar dhe ka vijuar rrugën. Më pas ai ka haour krahun, ka zbritur nga automjeti dhe ka nisur të debatojë me efektiven.

Por, sh erri ka agr avuar dhe Emanuel Vokrri ka dh unuar fizikisht efektivën. Kjo e fundit ka kërkuar përforcime, që kanë mbërritur dhe kanë vënë në pr anga 42-vjeçarin. Tashmë, ai ndodhet në Komisariatin e Policisë Lezhë.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP