Një 60-vjeçar është mby tur pranë Akademisë së Marinës në Vlorë.

Mësohet se Luan Mezani nga Tirana ka ndërruar jetë rrugës për në spital.

Ai është nxjerrë nga deti me shenja jete, por ka ndërruar jetë rrugës për në spital.

Mezini kishte shkuar për pushime në Vlorë sëbashku me familjen e tij.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP