Një stuhi e fuqishme e shoqëruar me shira dhe përmbytje ka god itur Evian në Greqi, ku për pasojë kanë humbur jetën dy persona.

Vikt imat janë dy te moshuar 85 vjeç që u gjetën te mbytur në shtëpinë e tyre nga ujërat e rrëm byera qe përmb yten disa fshatra.

Reshjet e dendura të shiut kanë shkaktuar probleme dhe në Halkidha.

Rrugët dhe makinat janë mbuluar nga uji, ndërsa shumë banorë kërkojnë ndihmë, pasi shtëpitë e tyre janë përmby tur.

Ne operacionin e shpëtimit qe ende vazhdon për banorët e tjerë marrin pjesë 72 zjarrfikës me 26 mjete , tre barka dhe një helikopter Super Puma.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP