Një ngjarje e rëndë u regjistrua në Sarandë.

Një 13-vjeçar nga Delvina është dërguar i vd ekur në Spitalin e Sarandës.

Policia është duke hetuar për ngjarjen, ndërsa ende nuk ka të dhëna se përse ka ndërruar jetë fëmija.

“Çfarë do të bëja nëse do të kisha një ditë pushtet?”, gazetari i njohur shqiptar del me deklaratën e fortë: Pas kësaj do t’iu bija duarve pa frikë dhe me forcë!
Raportohet se ai ka qenë me një grup fëmijësh në Borsh, prej nga është sjellë i vde kur.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP