Një nënë e cila është në gjendje kome dhe po luf ton me koron avirusin nuk e ka idenë se djali i saj adoleshent u mbyt në Yorkshire.

Muhammed Bilal Zeb, 18 vjeç, nga Bradford, ishte duke notuar në Ujëvarën Linton, pranë Grassington, kur u mb yt.

Ekipet e shpëtimit dhe personat e pranishëm u përpoqën të ringjallnin Muhamedin por ai u shpall i vd ekur në vendin e ngjarjes.

Një zëdhënës nga Policia e Yorkshireshire të Veriut tha që ata ishin kontaktuar në orën 7.40 të mëngjesit, të Premten e kaluar, me një raport që një burrë 18 vjeç nga Bradford ishte në vështirësi në ujë në vendin e bukurisë.

Një postim në Facebook konfirmoi se Muhamedi ishte martuar pesë javë më parë dhe shtoi se nëna e tij është në një njësi të kujdesit intensiv në një spital të Manchester.

Gruaja ndodhet e shtruar prej tri javësh. Mijëra kanë shprehur ngushëllimet e tyre për familjen pas trag jedisë.

Një person tha: ‘Ai ishte person shumë i bukur. Kam regjistruar filmin e tij të dasmës. Nuk mund t’i ndal lotët ’.

Një tjetër shtoi: ‘Gjithmonë i trishtuar kur dëgjon dikë të shkojë kaq shpejt lutjet me familjen dhe miqtë”.

‘Ekipi bashkërendoi shpëtimin me shërbimin e zjarrfikësve. CPR u administrua nga shërbimet e shpëtimit, por për fat të keq burri u shpall i vde kur në vendin e ngjarjes.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP