Një çift u filmua nga turistët ndërsa bënin s*ks në mes të ditës në një varkë me motor në mes të Liqenit të Komos, zonë tepër e frekuentuar nga VIP-at e huaj dhe shqiptarë. Personat e pranishëm fotografuan personat e zhv èshur dhe pamjet i publikuan në rrjete sociale. Nëse identifikohen, të dy rrè zikojnë një gjòbë shumë të lartë, siç ndodhi disa ditë më parë në plazhin e Ravenna.

Një akt i ngjashëm ndodhi të shtunën e kaluar në Lido di Dante , në provincën e Ravenna, në një zonë të mbrojtur. Një çift u gj òbit pasi po kryenin marrëdhënie ín.time në publik. Burri nga Verona dhe gruaja nga Napoli po praktikonin s*ks or al me njëri-tjetrin teksa ishin shtrirë në një peshqir mbi rërën e “Bassona”. Në përfundim të hetimeve, agjentët i gjò.bitën me 20 mijë euro për veprime të tù rpshme në një vend publik.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP