“Mbreti i Instagramit”, Dan Bilzerian sapo ka përfunduar redaktimin e librit të tij të gjashtë, ndaj ka vendosur të bëjë një festë të madhe.

Por edhe dy prej ndjekësve të tij do të kenë mundësinë të marrin pjesë në festën e tij me një numër të madh femrash, nëse ndiqen hapat e rekomanduara.

Advertisements

“Sapo përfundova redaktimin e librit tim të gjashtë. Unë do të zgjedh dy prej jush që të merrni pjesë në festë dhe do ju jap nga 5 mijë dollarë, plus 1 mijë kopje të librit të nënshkruar. Thjesht klikoni në Linkun tim në Bio, është falas. Nuk janë gjepura”, shkruan ai.

Nëse keni dëshirë t’i bashkoheni festaës së Dan Bilzerianit, mos ngurroni të ndiqni hapat që ai ka rekomanduar.

Advertisements

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP