Aktori i njohur i humorit Jul Deda, ka postuar një foto nga plazhi i Velipojës, ku shihet edhe mali i pu shtuar nga fl akët.

Aktori ka postuar në ‘Instagram’ një foto, ku shihet se mali ka marrë fl akët dhe se zj arri është përhapur shumë.

Deda shkruan se zj arri ka rënë në zonën Mal-Kolaj dhe tregon se ka tre ditë që kanë rënë fl akë.

Ai shkruan se era e pyllit që digjet ka mbërritur deri në plazh.

“Direkt nga Velipoja, Mal-Kolaj ka tre ditë në flakë. Sonte, era e pyllit që di gjet mbërriti në plazh,” shkruan aktori në postimin e tij.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP