Një aeroplan pasagjerësh i Air India Express është përp lasur me pistën mbrëmjen e sotme në Indi.

Autoritetet lokale thonë se të paktën 16 persona kanë humbur jetën nga përpl asja e fortë që shkaktoi ndarjen më dysh të aeroplanit Boeing 737, i nisur nga Dubai.

123 pasagjerë kanë mbetur të pla gosur, ndërsa 51 të tjerë kanë shpëtuar mrekullish pa lëndime.

Pjesa më e madhe e pasagjerëve janë punonjës indianë që ktheheshin nga Dubai, ndërsa në bord ishin edhe 10 foshnje.

Shkaqet e aks identit të rëndë nuk dihen ende.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP