Presidenti Ilir Meta është pyetur nëse do të shpallë zgjedhjet pas miratimit të draftit të Reformës Zgjedhore.

Meta e anashkaloi pa përgjigje pyetjen duke u shprehur se fokusi i Shqipërisë duhet të jetë vetëm çelja e negociatave me BE-në.

PJESË NGA KONFERENCA:

PYETJE: Si kreu i Sigurisë Kombëtare, a keni kërkuar informacion lidhur me ekzistencën e sekteve që nxisin ngjarje të tilla si ajo e Kombinatiy. Dhe drafi i KP përcakton periudhën 15 prill-15 maj për zgjedhje, a do t’i përmbaheni betimit tuaj për shpalljen e zgjedhjeve në të dielën e fundit të muajit prill?

Meta: Jam i sho kuar, kam kërkuar informacione. Dhe do të mbajnë përgjegjësi. Dua të theksoj rëndësinë e ruajtjes së prioritetit për çeljen e negociatave. Miratimi i Zgjedhores është kushti i parë, nuk janë vetëm formale. Kështu që faleminderit dhe do të dëgjohemi sërish.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP