Policia vë në pr anga Sokol Sanxhaktarin, dhëndrin e ish-kryebashkiakut të Elbasanit dhe shokun e tij Adriano Hajdari, për vr asjen e Florian Lamçes në orët e para të mëngjesit të sotëm.

Policia thotë se ka arritur të zbardhë ngjarjen ku hu mbi jetën 30-vjeçari i cili ishte duke pirë në një lokal në qendër të Elbasanit me dy shokët e tij.

Sipas policisë, konf likti ka nisur për motive të do bëta, ndërsa ata ishin në gjendje të de hur.

Sanxhaktari dhe Hajdari tashmë ak uzohen për “vr a sje me dashje, e kryer në bashkëpunim”.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP