Deputetët e opozitës së re kanë ditur se si të tërheqin vëmendjen pas marrjes së mandatit, jo domosdoshmërish me fjalimet në Kuvend.

Selami Jenishehri është një prej tyre. Ai nuk është një deputet i zakonshëm, si pjesa tjetër e politikës në vendin tonë. Duket se ai ka “braktisur” biçikletën rozë me të cilin lëvizte në qytet, për autobusin.

Deputeti është parë teksa lëvizte me autobusin e linjës Instituti Bujqsor- Qendër dhe është konform rregullave të marra si pasojë e COVID-19.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP