Deputeti Eljo Hyska, ka reaguar pas lajmit se ka rezultuar po zitiv me Covid-19, ku thekson se gjendja e tij shëndetësore është e mirë.

Hyska shprehet mirënjohës për punonjësit e palodhur të shëndetësisë që këto ditë përballen me rrez ikun
dhe punojnë për të shpëtuar jetë.

Po ashtu ai shton se virusi është i rr ezikshëm dhe ka goxha pas oja serioze ndaj jua them nga zemra bëni kujdes vendosni mas kën, ruani distancimin social dhe higjenën personale.

“Të dashur miq, Ju falenderoj nga zemra për interesimin e sinqertë ndaj meje dhe familjes time pas publikimit të lajmit në media.

Fatmirësisht gjendja ime shëndetësore pas trajtimit mjekësor është shumë e mirë.
Mirënjohje për punonjësit e palodhur të shëndetësisë që këto ditë përballen me rre zikun dhe punojnë për të shpëtuar jetë.

Virusi është i rrez ikshëm dhe ka goxha pasoja serioze ndaj jua them nga zemra bëni kujdes vendosni maskën, ruani distancimin social dhe higjenën personale.

Le t’i japim një dorë mjekëve në punën e tyre duke u bërë edhe më të kujdesshëm në jetën tonë të përditshme.”- shkruan Hyska.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP