Kjo risi që po sjell Instagram mund t’iu bëjë ta harroni Tik-Tok-un
SHBA-Aplikacioni i Tik-Tok në pak kohë pas lançimit të tij ka fituar shumë përdorues, por duket se kjo gjë nuk do zgjasë për shumë kohë pasi pritet të konkurohet nga Instagram.

Sipas CNN Instagrami do të publikojë së shpejti ‘Reels’ në 50 shtete të botës duke i lejuar përdoruesit të postojnë video të shkurtra dhe me muzikë në sfond. Kjo risi që po sjell Instagram mund t’iu bëjë ta harroni Tik-Tok-un

Aplikacioni Tik-Tok duket se do marr një goditje nga aplikimi i ‘Reels’ në Instagram. Tik-Tok për momentin në Indi nuk lejohet të përdoret një gjë të tillë duket se e ka paralajmëruar dhe presidenti amerikan Donald Trump në SHBA.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP