Kryeministri Rama, i është përgjigjur kreut demokrat, Bashës, duke i thënë se kër cënimet për konf likt tregojnë humbje të busullës. Sërish, Rama i ka bërë ftesë Bashës, për të bashkëpunuar.

Rama shkruan:

“Lulzim Basha, reagimi yt ndaj ftesës sime për të vijuar punën bashkarisht dhe reflektuar në Ligjin Zgjedhor risitë kushtetuese është shumë i nxituar! Kërc ënimet për kon flikt e për fatura kostosh personale, tregojnë humbje të busullës! Në emër të shqiptarëve vendos Parlamentit.

Prandaj mos hu mb kohë me dokrra të vjetra,duke përsëritur po atë avaz që ju ka çuar nga hu mbja në hu mbje, po le të vazhdojmë punën e nisur. 5 qershorin aty e ke, top në Ligjin Zgjedhor,ku tani duhet të integrojmë edhe 30 korrikun!Ta bëjmë së bashku e mos harro,s’presim dot gjatë!”.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP