Prokuroria ka nisur hetimin për Blerta Josifin të vetmen të mbij etuar nga familja, pas vetëf lijimit të nënës së saj Zhaneta dhe motrës Anisa në Kombinat, përkatësisht 56 dhe 30 vjeçe, me besimin për t’u ringjallur.

Mos deklarimi i vde kjes së motrës së saj Anisa Josifi të cilën, së bashku me mamanë e saj, Zhaneta ajo e mbajti për më shumë se një vit të fshehur, e ngarkon atë me përgjegjësi p enale.

Tani që gjendja e saj psikologjike është më e qetë, Blerta u mor në pyetje nga hetuesit, ku u zbuluan më shumë detaje rreth asaj çka ka ndodhur në familjen Josifi.

Proceduart ligjore janë komplekse, dhe ak uzat që rëndojnë mbi të janë “Moskallëzim kr imi”, duke qenë se për 15 muaj, bashkë me nënën e saj, mbajtën Anisa Josifi, të vd ekur në banesë. Ato e ly enin me vaj dhe aromatizues, dhe e mumifikuan me shtroje, në mënyrë që të mos vinte erë.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP