Një grua australiane braktisi punën e saj në radio për të reklamuar super makinat luksoze nga profili i saj në Instagram dhe fiton 2 milion dollarë në vit.

Alex Hirschi u zhvendos në Dubai në vitin 2008 për të punuar në një shfaqje radiotelevizive deri në 2013, por tani ajo drejton karrierën e saj në mediat sociale nga faqja e saj në Instagram ,Supercar Blondie.

Alex, 33 vjeç, kontrollon dhe publikon makinat më të shtenjta të botës dhe ndiqet nga 6.3 milion fansa.

Kur u transferua në Dubai me burrin e saj, Alex filloi të ndërtojë rrjetin e saj përmes punës në radio, përpara se të merrej me punën e re.

Duke folur për Daily Mail Australia në 2017, Alex tha:

Unë gjithmonë kam dashur të vizitoj Dubain, ai kishte gjithçka dhe një vizion që bie në sy.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP