Këngëtari i mirënjohur, Frederik Ndoci, me anë të një statusi në rrjetin social Facebook ka deklaruar se pas COVID-19 fs hihen shumë gjëra.

Federik Ndoci shkruan:

Advertisements

Ne çdo vere ka ken gripi ose rrufa ose shpesh alergjia.

Ku shkuan ne 2020 keto gjendje virale?

Pse sot quhen te gjitha covid19?

Advertisements

A kan vd ekur me perpara nga griperat e veres pranveres dimrit e vjeshtes njerez?

Po pse sot keta vi ktima qe vd esin, thuhet se vd iqen me korona?

A ndryshon gjendja gripale ne analizen e par qe i behet individit, dhe pse quhet korona?

Sa para (lek)i merren sigurimeve te shendetit kur diagnoztikon doktori dhe ve emertimin corona dhe sa merr po te thote te verteten?

Dhe e fundit sa do zgjase kjo skenografi pas 3 nentorit?

Sidomos Ne usa e me pas ne tan boten.

Pse u anollu nga GMPh pilulat qe jan perdorur para 50 vuteve dhe kishin sukses 100% me korona virus?

Pse nuk i lejon media rastet qe mjeksia ka genjyer per vde kjen nga korona per x ose y?

Pse kur te afermit kan shpallur genjeshter u esht fshire postimi ose videoja e tyre?

pse fshihet ne vend videoja?

Kush mi jep pergjigje perse-ve te mia?

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP