Në Kinë, uthulla përdoret në shumë gatime, ashtu siç gjen përdorim edhe ne vendin tonë.

Por një dyqan në veri të Kinës e ka ofruar uthullën në diçka më të pazakontë: në akullore.

Përbërësit e tjerë të akullores janë po aq të çuditshëm. Veç qumështit, dyqani i shton edhe shije bizelesh, elbi,si dhe uthullën e famshme.

Ky dyqan ndodhet në Taijuan, që njihet si vendi ku ka origjinën një lloj uthulle shumë e famshme në Kinë, e quajtur Lao Çen Su.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP