Menduam se ishte Ermali, por jo. Aulona Musta sapo na vërtetoi që është një fotografe e talentuar.

Ndërsa Rezarta ishte duke bërë një selfie, ajo i ka shkrepur një foto që “ç’të themi”. Rezi duket një super yll, e duke qenë afër detit, epiteti yll deti në këtë foto do i ngjiste shumë.

Advertisements

Ajo shihet të ketë veshur një body për plazh, teksa bie në sy gjoksi bombastik dhe trupi në super formë.

“Nuk ka më bukur në botë se bregdeti shqiptar. Aulona po ngele ndonjë ditë pa punë me këtë foto sapo përfitove pozicion si fotografe”, shkruan Rezarta krahas fotos në Instagram.

Menduam se ishte Ermali, por jo. Aulona Musta sapo na vërtetoi që është një fotografe e talentuar.

Advertisements

Ndërsa Rezarta ishte duke bërë një selfie, ajo i ka shkrepur një foto që “ç’të themi”. Rezi duket një super yll, e duke qenë afër detit, epiteti yll deti në këtë foto do i ngjiste shumë.

Ajo shihet të ketë veshur një body për plazh, teksa bie në sy gjoksi bombastik dhe trupi në super formë.

“Nuk ka më bukur në botë se bregdeti shqiptar. Aulona po ngele ndonjë ditë pa punë me këtë foto sapo përfitove pozicion si fotografe”, shkruan Rezarta krahas fotos në Instagram.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP