Në 2 javët e fundit në Kosovë shifrat e të infe ktuarve me koronavirus janë rritur ndjeshëm.

Shqetësimi për shp ërthimin e një vale të dytë infe ktimesh ka bërë që kryeministri Hoti ditën e sotme të marrë masa drastike, duke vendosur disa qytete sërish në karantinë.

Advertisements

Në qytetet Prishtinë, Prizren, Ferizaj e Vushtrri do të kufizohet lëvizja e lirë.

“Në Qytete ku ka numër të madh nga sonte në Pristinë, Prizren Ferizaj e Vushtrri do të kufizojmë lëvizjen e qytetarëve nga ora 21 deri në 5″, ka thënë Hoti.

Lajmi në përditësim…

Advertisements

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP