Edhe një 13 vjeçar ka ndërruar jetë si pasojë e koronavirusit, në Prishtinë. Informacionin e ka dhënë kryekomunari Shpend Ahmeti. Bëhet fjalë për Amar Gjotën, i lindur më vitin 2007.

Amari kishte ndë rruar jetë më datë 22 qershor. Lajmin e kishin bërë të ditur edhe shkolla e të ndjerit.

“Me dhim bjen më të thellë shpirtërore ju njoftojmë se nd ërroi jetë nxënësi i shkollës sonë Amar Gjota, klasa VII/4. Ngushëllimet më të sinqerta familjarëve të Amarit dhe gjithë shkollës për këtë hum bje të madhe”, kishin shkruar në Facebook në faqen zyrtare të Shkollës “Dardania” në Prishtinë

Postimi i Shpend Ahmetit:

Vi ktimat nga Covidi nuk janë statistika.

Janë bashkëqytetarë tonët qe e kanë hu mb be tejën me këtë sëmundje të rre zikshme.

Sot përveq që duam ti përkujtojmë secilin prej tyre – qytetarë të Komunës tonë që kanë humbur jetën prej fillimit të pandemisë, apeloj nga zemra tek secili prej jush ti përmbaheni tri rregullave të thjeshta Distanca, Duart, Maska.

Kjo është mbrojtja më e mirë dhe siguria që kjo listë të mos shtohet. Mbrojtje më e mirë se çfarëdo strategjie politike e kujtdo.

Ngushëllime të gjitha familjeve e shpresoj që asnjë familje të mos e ndjej dhe mbjen që ju keni tani.

#DiatancaDuartMaska

Selim Nuzaj 1961 Gëzim Ramadani 1964 Avdi Gashi 1940 Sabrie Sejdiu 1961 Hajrije Rrecaj 1957 Faik Gashi 1949 Sali Simnica 1948 Hazir Vula 1945 Sadik Lubovci 1944 Fazile Krasniqi 1949 Sabit Hyseni 1954 Ramiz Ferati 1947

Hetem Fazliu 1933 Liman Dibra 1961 Fatmir Kameri 1979 Zyla Demolli 1942 Nazmi Haziri 1954 Selim Rama 1945 Fazli Syla 1935 Hasan Maloshi 1949 Arife Jakupi 1943 A. Gj. 2007 Hamir Kasabaqi 1947 Mehdi Krasniqi 1947 Imer Aliu 1948 Azemine Berisha 1936 Latif Kryeziu 1949 Ismajl Zhilivoda 1950

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP