Një burrë në Kinë, ka dhu nuar bar barisht gruan, pasi e pa të ulur me dy burra të tjerë në një restorant.

I gjithë momenti është fiksuar nga kamerat e sigurisë. Në video, shihet burri i cili afrohet pranë tavolinës së ngrënies dhe go det me shu plakë gruan, e cila si pasojë përfundon pa ndjenja.

Veç gruas, burri ka go ditur me grushte e shishe dhe dy personat me të cilët ajo ishte shoqëruar. Pas këtij momenti, ai është larguar nga restoranti sikur asgjë të mos kishte ndodhur.

Për më shumë ju ftojmë të ndiqni videon e mëposhtme.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP