Ambientalisti Sazan Guri u ka bërë apel shqiptarëve, që të mos shtrihen në shezlonge gjatë pushimeve në bregdet, por të zhyten në rërë, pasi ka veti kurative dhe shëron të gjitha sëmundjet.
TIRANË -Ambientalisti Sazan Guri ka dhënë disa këshilla për shqiptarët, se si të veprojnë gjatë pushimeve në bregdet. I ftuar në emisionin “Zonë e Lirë”, Guri u ka bërë thirrje shqiptarëve që të heqin dorë nga shezlonget.

Sipas tij është më mirë që të zhytesh në rërë, pasi ka veri kurative. Ai ka shtuar, se rëra e Shqipërisë shëron të gjitha sëmundjet.

“Të thuash të vësh doreza e maskë në plazh, kur ka një rërë që vret sëmundjet… Kjo rërë që është e verdhë, e bardhë, andej nga Shëngjini, rëra jonë plus që është 70 metër dhe shputa zhytet në këmbë, kjo rërë shëron të gjitha sëmundjet. Qytetarë hiqni dorë nga ulja në shezllon, zhytuni në rërë, 30 minuta deri në 1 orë në ditë ecje në rërë të thatë, bën mirë”, tha Sazan Guri.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP