Këto janë fotografitë e fundit derisa ishte gj allë, të Florian Lamçes, një person me precedentë të rëndë penalë, i cili u që llua me sende të forta në orët e para të mëngjesit në një lokal në Elbasan.

Lamçe ishte në tavolinën e lokalit “Piaza del Sol” në qendër të Elbasanit së bashku me Adriano Hajdarin dhe Sokol Sanxhaktarin. Ata kanë konsumuar pije alk oolike, dyshohet edhe ko kainë, përpara se de bati të merrte një kthesë të papritur.

Sanxhaktari, i cili është dhëndëri i ish-kryebashkiakut të Elbasanit Qazim Sejdini dhe Adriano Hajdari e kanë qël luar Lamçen me shishe dhe sende të tjera të forta. Më pas ata e çuan vetë në spital 40-vjeçarin e pl agosur, ku edhe ndë rroi jetë.

Siç shihet në fotot e siguruara nga Newsbo mb.al pak çaste para kr imit, Sanxhaktari Hajdari dhe Lamçe duken teksa festojnë, madje duke u puthur e përqafuar.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP