Një aksi dent i rëndë ka ndodhur pak minuta më parë në qendër të Tiranës, ku një djalë i ri është përpl asur nga urbani i transportit publik.

Djali i ri ka qenë duke udhëtuar me biçikletë përgjatë bulevardit “Zogu i Parë”, kur është përplasur nga urbani. Dës hmitarët nga vendngjarja thonë për Neësb omb.al se urbani me targa “AA 829 YG” ka shkelur semaforin e kuq, ndërsa përpl asja ka qenë aq e fortë sa e ka hedhur djalin e ri në ajër.

Djali ka rënë pa ndjenja në tokë, ndërsa dys hohet se ka marrë dë mtime të rënda në pjesën e kokës, pasi vendi është mbuluar nga gjaku.

Në vendngjarje janë mbledhur një numër i madh kalimtarësh, të cilët po përpiqen të njoftojnë ambulancën, por për më shumë se 20 minuta e kanë të pamundur pasi linjat janë të zëna.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP