Nëse ju keni humbur besimin se kilet e tepërta nuk do të ikin më, atëherë gábòheni pasi çdo gjë ka një metodë se si t’i gjendet shpëtimi.

Edhe pse ndonjëherë ju duket se juve nuk ju bën punë asnjë dietë dhe vetëm shëndosheni, duam t’ju themi: vëmendjen këtu!

Deri më tani a keni dëgjuar për “Dietën e vezëve”. Po, na dëgjuat mirë, ekziston edhe një dietë që ka për bazë kryesore vezët dhe është provuar që ju mund të hiqni tulet e tepërta sa hap e mbyll sytë.

Ky plan ushqimor nuk është aspak i vës.htirë dhe përmban shumë pak produkte, por ajo që e bën një dietë të besueshme është ky fakt.

Shumica e femrave që e kanë provuar dhe na e kanë rekomanduar, kanë thënë se brenda pak kohësh kanë nxjerrë në plazh trupat e tyre fantastike dhe pa pikë dhj.ami.

Që efektet të jenë të dukshme, para se ta nisni këtë dietë ju duhet të kini parasysh këto këshilla:

Nuk rekomandohet që ju gjatë kësaj diete të hani ushqime të konservuara.

Duhet të hiqni dorë nga pijet alkòlike, si edhe ato të gazuara.

Rekomandohet të ulni në maksimum konsumin e kripës dhe sheqernave në ushqimet tuaja dhe pse jo, të mos konsumoni fare këto 2 produkte.

A jeni gati të mësoni për “Dietën e Vezës”?

7 ditët e para të dietës së “vezëve”
Ditën e hënë:

Në mëngjes: 1 vezë të zier, 1 mollë jeshile
Në drekë: 2 mollë jeshile dhe 150 gr mish.
Në darkë: Pak mish të bardhë (afro 100gr) dhe sallatë me domate dhe kastraveca.

Ditën e martë:

Në mëngjes: 1 vezë të zier, 1 mollë jeshile
Në drekë: 100 gr mish të bardhe dhe supë me perime
Në darkë: sallatë të stinës dhe 1 vezë të zier.

Ditën e mërkurë:

Në mëngjes: 1 vezë të zier, 1 mollë jeshile
Në drekë: Supë me perime dhe pak djathë me përqindje yndyre të ulët.
Në darkë: sallatë të stinës dhe 1 mollë jeshile.

Ditën e enjte:

Në mëngjes: 1 vezë të zier, 1 mollë jeshile
Në drekë: 2 mollë jeshile dhe 2 kokrra pjeshka
Në darkë: sallatë të stinës dhe 150 gr peshk.

Ditën e premte:

Në mëngjes: 1 vezë të zier, 1 mollë jeshile
Në drekë: Supë me perime dhe 2 vezë të ziera
Në darkë: sallatë të stinës dhe 100 gr mish të bardhë.

Ditën e shtunë

Në mëngjes: 1 vezë të zier, 1 mollë jeshile
Në drekë: 2 mollë jeshile dhe 150 gr mish.
Në darkë: sallatë të stinës

Ditën e dielë, përsëriteni njësoj si një ditë më parë.

7 ditët e dyta të dietës së “vezëve”
Ditën e hënë:

Në mëngjes: 1 vezë të zier, 1 mollë jeshile
Në drekë: 2 mollë jeshile dhe 2 kokrra pjeshka
Në darkë: sallatë të stinës dhe 150 gr peshk.

Ditën e martë:

Në mëngjes: 1 vezë të zier, 1 mollë jeshile
Në drekë: 2 mollë jeshile dhe 150 gr mish.
Në darkë: Pak mish të bardhë (afro 100gr) dhe sallatë me domate dhe kastraveca.

Ditën e mërkurë:

Në mëngjes: 1 vezë të zier, 1 mollë jeshile
Në drekë: sallatë jeshile dhe mish të bardhë (150 gr)
Në darkë: 1 mollë jeshile dhe 2 vezë të ziera

Ditën e enjte:

Në mëngjes: 1 vezë të zier, 1 mollë jeshile
Në drekë: supë me perime dhe djathë pa yndyrë
Në darkë: 2 kokrra mollë jeshile

Ditën e premte:

Në mëngjes: 1 vezë të zier, 1 mollë jeshile
Në drekë: 2 mollë jeshile dhe 2 kokrra pjeshka
Në darkë: sallatë të stinës dhe 1 vezë të zier.

Ditën e shtunë:

Në mëngjes: 1 vezë të zier, 1 mollë jeshile
Në drekë: sallatë jeshile dhe 200 gr mish të bardhë
Në darkë: 2 kokrra pjeshka.

Ditën e diel:

Në mëngjes: 1 vezë të zier, 1 mollë jeshile
Në drekë: Supë me perime dhe pak djathë me përqindje yndyre të ulët.
Në darkë: sallatë të stinës dhe 1 mollë jeshile.

Shkencërisht është cilësuar si një nga dietat më të pastra për trupin e njeriut pasi nuk ka përmbajtje yndyrnash dhe ka një mjaftueshmëri të lartë proteinike.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP