Historia e familjes Haklaj, e njohur tashmë në të gjithë Shqipërinë do të kthehet në një film Hollywood.

Filmi me titull “Haklaj” do të jetë me 4 seri dhe do të flasë për shqiptarët e viteve 1990-2000 dhe vr asjet dhe kr imet e ndodhura në këtë familje.

Advertisements

Protagonist do të jetë Fatmir Haklaj dhe familjen e tij, ku rolin e tij do ta luajë një doktor shqiptar, i quajtur Jurgen Malaj.

Projekti-film është ideuar dhe organizuar nga një regjisor suedezo-amerikan, si dhe nga një regjisor shqiptar i Kosovës. Në këtë film do të marrin pjesë aktorë të shumtë shqiptarë, të cilët do të jenë nga disa treva shqiptare.

Buxheti fillestar i filmit është një shumë prej 32 milionë dollarë amerikanë të mbledhur në formën e donacioneve nga individë dhe biznese me influencë.

Advertisements

Ndërkohë në këto katër seri pritet të tregohet realiteti i hidhur shqiptar i atyre viteve, luf tën e përg jakshme për ha kmarrje ndërmjet fiseve shqiptare të nxitur e nga politika./abcnews

Jurgen Malaj:

Vëllezërit Haklaj:

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP