Në një kohë që shifrat në vend nga covid janë në rritje, ka dhe nga ata qytetarë që janë dyshues për gjendjen dhe nuk besojnë në ekzistencën e virusit.

Gazetari Denis Dyrnjaja pyeti pikërisht për këtë gjë ministren Manastirliu në Top Talk, e cila i hodhi poshtë të gjitha këto.

Advertisements

“Mjafton që të pyesësh një mjek te Infektivi dhe e kuptoni, s’ka nevojë të shkosh atje, mjekët mund të tregojnë për vuajtjet dhe problematikat e atyre që vuajnë nga ky virus. Apo dhe familjarët e atyre që humbën të afërmit në këtë betejë.

Kjo nuk është një luftë që fitohet vetëm, por me përpjekjen e të gjithëve, prandaj qytetarët duhet të ndërgjegjësohen”, tha ministrja.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

Advertisements

SHQIPERIA IME GRUP