Në Mbretërinë e Bashkuar në 24 orët e fundit janë regjistruar 25 viktima (36 dje) nga infeksioni i koronavirusit.

Sipas autoriteteve kjo është shifra më e ulët e regjistruar në këtë muaj.

Ministria e Shëndetësisë specifikoi gjithashtu se të dhënat që i referohen fundjavës ndikohen gjithmonë nga vonesat në raportim dhe se në ditët në vijim nëse ka numr të tjerë do ti shtohen shifrave që do të raportohen në ditët në vijim.

Ndërkohë, shuma totale e vdekjeve të certifikuara që nga fillimi i pandemisë tani arrin në 43.575.

Gjithashtu në vend, totali I rasteve të identifikuara pozitiv nga infeksioni I Covid është rritur nëgati 312 mijë, teksa në 24 orët e fundit pati edhe 815 raste të reja koronavirusi

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP