Dietat mund të jenë shumë të vështira dhe me siguri që gjithë kohës ju lënë ndjesinë e urisë. Por kemi një lajm të mirë për ju. Interneti është I mbushur me plot artikuj ku tregojnë dhe iu këshillojnë se si mund të reduktoni ushqimin që konsumoni pa patur ndjesinë e urisë.

Më poshtë do të gjeni truket më të mira dhe të thjeshta se sim und të limitoni procionet tuaja, në mënyrë që ti bëni pjesë të stilit të jetesës tuaj.

1-Hani më shumë ushqim pikant.

2-Pini lëngje në një gotë më të hollë.

3-Pini çaj mente.

4-Hani me dorën tuaj më pak dominante.


5-Blini një set me pjata me ngjyra dhe të vogla.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP