Flying Fox, jati më i madh në botë aktualisht, është lëshuar me qera, raporton Boat International.

Jahti ka gjashtë kuverta, ndërsa çmimi është shumë i lartë, plot 3.5 milionë euro në javë, sipas një përfaqësuesi të Imperial për Business Insider.

Jahti mund të strehojë deri në 36 persona gajtë ditës dhe 25 gjatë natës, ndërsa ka vend për uljen e dy helikopterëve në të njëjtën kohë.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP