Një grua e moshuar në Kinë, ka festuar ditëlindjen e saj të 134, duke e kthyer atë në personin më të vjetër në votë. Alimihan Seyiti, e cila ka lindur në vitin 1886, festoi ditëlindjen në një ceremoni mes familjarëve në qarkun Shulle në rajonin Xinjiang.

Alimihan ka jetuar në tre shekuj, si dhe ka përjetuar dy luftërat botërore. Në këtë mënyrë Alimihan kapërcen në klasifikim, japonezen Kane Tanaka 117 vjeçe, e cila aktualisht sipas “Rekordeve Guinness” është personi më i vjetër në botë.

Sipas mediave kineze, 134-vjeçarja është martuar në moshën 17 vjeçe, ndërsa bashkëshorti i ka ndërruar jetë në vitin 1976.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP