Dy automjete janë dj egur gjatë mesnatës në qytetin e Elbasanit.

Mësohet se automjetet tip ‘Audi’ dhe ‘Renault’ kanë qenë në dy lagje të ndryshme. Njëra në lagjen “Haxhias” dhe një tjetër në lagjen “Beqir Dardha”.

Sakaq, bëhet me dije se njëri prej tyre është në pronësi të kryeinspektorit të Inspektorati Shtetëror Shëndetësor në Elbasan, B.M.

Ndërkohë policia po punon për të zbardhur shkaqet e ngjarjeve, por dyshohet të jetë zja rrëvënie e qëllimshme.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP