Familjarët e një 18 vjeçari nga fshati Dypjakë i Dibrës kanë kërkuar nga autoritetet të ndihmojnë në gjetjen e djalit të tyre pasi ka 5 ditë që ka humbur kontaktet me ta.

I riu ishte ngjitur në Malin e Korabit për të mbledhur bimë medicinale që do t’i shiste për të siguruar të ardhura ekonomike, por ai nuk është rikthyer në banesë duke shqetësuar familjarët.

Ata kanë bërë denoncim në polici për zhdükjen e Ardian Palit, ndërsa kanë nisur edhe vetë kërkimet.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP