Kam vuajtur shumë në Villa Fiorito (provinca e Buneos Aires, ku ai u rrit)
ARGJENTINË-Diego Armando Maradona rikthehet të flasë për kujton fëmijërinë e tij të vështirë dhe të vuajtur. “Pibe de Oro” nisi një apel për “Corazones Solidarios”, një OJQ që ndihmon fëmijët në nevojë dhe filloi të qajë:

https://pbs.twimg.com/ext_tw_video_thumb/1261445085771845634/pu/img/85lPLgZFmpIGB_vq?format=jpg&name=small

“Ndihmoni njerëzit të hanë. Unë nuk jam duke bërë shfaqje, unë i kam kaluar ato vështirësi. Kam vuajtur shumë në Villa Fiorito (provinca e Buneos Aires, ku ai u rrit)- Përfundon mes lotëve Maradona

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP