Pas dy muajsh, ditën e sotme me urdhër të qeverisë u lejua hapja e qendrave estetike dhe berberhanave.

Por, si kurrë më parë, duke zbatuar rregullat e vendosura, klientët, por edhe punëtorët e tyre ishin të blinduar me mjetet mbrojtëse.
Në dsa foto të shkrepura sot në kryeqytet, duket qartë sa të rregullt janë treguar shqiptarët në ditën e parë të lirisë.

Advertisements

Advertisements

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP