Ky është Servet Brihmani. Mëngjesin e sotëm ishte nisur për në Dibër që të shoqëronte një moshuar për te familje. Por është përballur me një ngjarje të pazakonte. Persona të veshur si policë dhe të armätosur e kanë ndalur dhe më pas i kanë vjedhür gjithçka.

Pas denoncimit që ai ka bërë në Fushë-Krujë për këtë ngjarje. Ai ka vënë re se telefoni i tij që i ka mbetur në makinën e vjedhür, është ende i ndezur. Ndaj i është drejtuar Drejtorisë së Policisë Tiranës dhe Ministrisë së Brendshme për për të gjurmuar sinjalin e telefonit që të shkojnë te gräbitësit.

Kjo ngjarje e ka trönditur shumë pasi hajdütët kanë qëllüar edhe me ärmë. Ndërkohë që tregon se nuk e di nëse qytetarët duhet t’i ndalojnë më forcave të policisë apo jo.

Ngjarje të tilla ku janë vjedhür banesa nga persona të veshur si policë kanë ndodhur edhe më herët. Po me situatën e koronavirusit Policisë së Shtetit i është dhënë edhe më shumë fuqi. Me shtyrjen e fatkeqësisë natyrore deri më 23 Qershor, dhe me heqjen e disa të drejtave kushtetuese, policia ka të drejtën të bëjë kontroll vetjak, kontroll të automjetit por edhe të banesës.

Ndërkohë që me mungesën e numrit te identifikimit qytetarët nuk kanë mundësi të vërtetojnë nëse ata që i ndalojnë janë punonjës të vërtetë policie apo të rremë./Burimi: Klan Plus

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP