Franca dhe Spanja kanë raportuar së fundmi shifra thuajse të njejta përsa i përket viktimave dhe të prekurve me koronavirus.

Ndërkaq, Spanja në 24 orët e fundit ka shënuar 110 viktima, duke e çuar në 27.888 numrin e përgjithshëm të jetëve të humbura. Po 110 persona kanë humbur jetën edhe në Francë gjatë ditës së fundit, duke e çuar në 28.132 numrin total.

Në Spanjë janë identifikuar 721 raste ditën e fundit, 279.524 në total, ndërsa në Francë 766 në ditën e fundit dhe 181.575 në total. Numri i të shëruarve në Spanjë është shumë herë më i madh se në Francë.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP