Një çift në New York, ka thyer karantinën dhe është filmuar duke kryer marrëdhënie sek suale, në një stacion metroje të qytetit.

Dyshja, u kap duke kryer marrëdhënie in time, në një stacion pothuajse të zbrazët në Brooklyn.

Personat që e inçizuan videon kanë deklaruar se, edhe pse çifti e kuptoi që kishte persona të tjerë aty ato vijuan të pa shqetësuar aktin e tyre.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP