Një ngjarje e rëndë u shënua më 9 maji të këtij viti në Agio Petro Lefkim të Greqisë, ku një e re shqiptare u përdhünuar nga një grek.

47-vjeçari Dhimitri Aspioti, i cili aküzohet për rrēmbimin dhe përdhünimin e një 34-vjeçares bëhet me dije se është arrestüar në Korfuz.

Sipas raportimeve ai ka qenë i armätosur dhe ka bërë re zistencë.

Denoncimi për zhdükjen e shqiptares u bë nga burri i saj 32-vjeçar, i cili tha se u zgjua në mëngjes por nuk gjeti në banesë bashkëshorten. Ai tha për policinë se një nate më parë ishin takuar me Aspiotin, i cili jetonte në Lefkimi nën masën e detyrimit për paraqitje dhe ndalim dalje nga Korfuzi.

Aspioti në 2012 u dënüa me 52 vjet heqje lirie për përdhünimin e 6 të rinjve britanikë në vitin 2010 dhe mori nga media britanike no fkën “dr agoi i Kavos”, por u lirua në nëntor 2019 duke shfrytëzuar një ligj të kohës në Greqi.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP