Një ngjarje e rëndë është shënuar ditën e sotme në Brescia të Italisë. Sipas asaj që shkruajnë mediat italiane një burrë 41-vjeçar ka vr.arë gruan e tij me th.ikë para fëmijëve, 2 dhe 15 vjeç në shtëpi.

Giovanni Lupi, 41 vjeç, e vr.au bashkëshorten e tij nga Rumania duke e g.oditur të paktën tre herë me thi.kë.

Kryetari i fshatit, teksa po kalonte nëpër rrugë, dëgjoi ulërimat dhe pasi hyri në shtëpi gjeti vajzën më të madhe të çiftit, të lyer me gj.ak.

Autori i vr.asjes u arr.estua nga karabinierët. Ende nuk dihen motivet e kësaj ngjarje të rë.ndë.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP