Një ngjarje tra gjike raportohet nga Prrenjasi ku ka hu mbur jetën një fëmijë.

Sipas raportimeve të para, fëmija ka rënë në një gropë me ujë rreth 1 metër të thellë dhe është mb ytur.

Ende nuk dihet mosha dhe as rrethanat në të cilat ka ndodhur ngjarja e rëndë.

Pritet njoftimi i policisë.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP