Që nga viti 2011 është bërë traditë që në Kanada të shkojnë njerëz nga e gjithë bota për të bërë gjëra të çmendura. Ata hidhen në ujë kur është jashtëzakonisht i ftohtë dhe më pas rrinë aty derisa flokët e tyre të lagur ngrijnë.

Fotot e tyre janë bërë virale në rrjet. Ndërkohë motivi për të bërë këtë është fare i thjeshtë, pasi bëjnë pjesë në një konkurs për flokët e ngrira më të bukur.

Më poshtë ju ftojmë të ndiqni galerinë më modelet e veçanta të flokëve të ngrira.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP