Mjeku i njohur Ilir Alimehmeti jep lajmin e mirë se Covid-19 nuk mund të transmetohet aq lehtë nga sipërfaqet e inf ektuara.

Në këtë kuadër, Alimehmeti i ka drejtuar një apel qytetarëve për të mos i mbajtur më dorezat mbrojtëse, pasi nuk janë të nevojshme, dhe në rastin e përdorimit të shpeshtë, dhe për një kohë të gjatë ato e humbasin çdo lloj funksioni.

Sipas studimit të CDC, mundësitë për t´u inf ektuar nga sipërfaqet apo objektet e infe ktuara janë të vogla, ndërsa në fillim nuk ishte i detajuar një informacion i tillë.

Ilir Alimehmeti shkruan:

Lajm i mire miqte e mi! CDC (Centers for Disease Control and Prevention – USA) tani informon se virusi nuk trasmetohet me lehtesi permes prekjes se objekteve apo siperfaqeve te inf ektuara! Megjithese eshte ende e mundur, kjo mundesi eshte zbuluar qe eshte shume me e vogel se sa mendohej fillimisht. Pra, ato dorezat hiqini po patet mundesi!

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP