Presidenti Meta nga emisioni ‘Opinion’ paralajmëron një tjetër lëvizje ditën e nesërme.

‘Nga nesër do shihni një President tjetër. Do ketë një President tepër zyrtar.

I hapur në çdo kohë për marrëdhënie zyrtare institucionale, të mirëdokumentuara dhe me dëshmitarë.

Me Ramën, me Lulin, me Sorecën dhe me Kim. Me të katër nga neser vetëm marrëdhënie dhe takime institucionale, me dëshmitarë dhe të mirëdokumentuara!’

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP