Zhdu ket një djalë 34-vjeç nga Vlora.

Martin Seleni, ka humbur kontaktet me familjen prej ditës së hënë datë 4, ora 11:53 teksa po kthehej nga puna në një fasoneri në Vlorë.

Teksa sot është e mërkurë, familjarët dhe të afërmit nuk kanë asnjë lajm prej tij.

Familja lutet kush ka dijeni të kontaktojë me policinë, ose të kontaktoj në këtë numër telefoni 0675289002.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP