Të vetëdijshëm për dë nimet e rënda që mund të merrnin, dy shqiptarë në Londër që në daljen e parë përpara gjykatës kanë pranuar ak uzat për tr afik ko kaine dhe pastrim parash.

Top Channel duke iu referuar njoftimit të policisë londineze raporton se dy shqiptarët janë Mikeljan Baca, 26 vjeç banues në Mortimer Crescent, Camden, dhe Egli Hazizolli, 24 banues në Mortimer Crescent, Camden. Më 6 Prill 2020 një operacion i parapërgatitur policor ndaloi makinën me të cilën, udhëtonin Baca dhe Hazizolli, ku u gjetën 14 kg Ko kainë dhe 200.000 stërlina cash.Sipas policisë Ko kaina kapte një vlerë shitje në rrugë prej 1.4 milion stërlina. Gjatë marrjes në pyetje nga policia ata u përgjigjën me ‘no comment’ të gjitha pyetjeve të bëra nga oficerët e antid rogës. Egli Hazizolli dhe Mikeljan Baca do të njihen me masën e dë nimin në gjykatën Harrow Crown më 1 Qershor. Policia londineze ka dyshime se ata janë pjesë e një grupi të struktuar kr Iminal, rrënjët e të cilit ndodhen në qytetin e Elbasanit.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP