Mbetet një nga kuriozitetet më të mëdha në botë.

Siç e dimë të gjithë, Platoni ishte i pari që përmendi qytetin e humbur të Atlantisit. Duke qenë se është përralla më e famshme e të gjitha kohërave prej librave të lashtë historik, nuk ka teori më të mirë sesa kjo se ekziston një qytet i humbur.

Advertisements

Teoria më e re rreth vendndodhjes së këtij qyteti të humbur është se ai në fakt ndodhet diku në Oqeanin Atlantik ose edhe në Detin Mesdhe.

Disa madje kanë spekuluar se ky qytet ndodhet nën akullin e Antarktidës, por sipas disa videove të reja, ky qytet thuhet se ndodhet thellë nën shkretëtirat e Saharës.

Fotografitë dhe videot e këtij “fakti” janë shpërndarë nëpër internet duke e mbështetur idenë se ky është Atlantis, qyteti i humbur të cilin bota është përpjekur shumë gjatë që ta gjente.

Advertisements

Sipas këtyre dëshmive të reja, qyteti ka qenë i fshehur nën shkretëtirë për disa mijëra vjet. I ndodhur nën strukturën Richat, apo siç njihet më mirë, Syri i Saharës, ky është përshkrimi më i afërt me atë të Platonit.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP