Dizenjuesi francez, Christophe Gernigon ka propozuar që në restorante, në këtë kohë pandemie nga koronavirusi, të përdoret një mburojë plastike për klientët në mënyrë që ata të ndihen të sigurt.

Pas propozimit të tij, disa shtete përfshirë Francën, Belgjikën, Kanadanë, Japoninë dhe Argjentinën ka në treguar mjaftë interes.

Sipas Gernigon, mburoja plastike në formën e llampadarit gjigand, varet me një kabllo nga tavani dhe ka një hapësirë në anën e pasme, në mënyrë që klienti të ulet dhe të ngrihet pa pasur nevojë të përkulet.

Mburoja me emrin Plex’Eat do të nisë të prodhohet javën e ardhshme dhe pritet të kushtojë rreth 150 € copa, por çimi do të vendoset nga kërkesa në treg.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP